Sykkeldag på Kongsberg

Vel gjennomført, og meget vellykket!

· Generelt,Sykkelturer,Arrangement

Parasykkeldagen på Kongsberg I dag lørdag 10. august var vel gjennomført og meget vellykket. Vi var 19 stykker som møtte opp på Skrimsletta Idrettspark. Ekstra gøy var det at ordfører Line Spiten med familie kom og deltok på arrangementet og syklet med oss. Det satt vi stor pris på. Sykkelturen tok døryt 1 time og det var en passende tur syntes alle deltakerne.

Når vi kom tilbake til Skrimsletta, ble det servert grill mat og salat. Når alle var klar med å spise, hadde Ingvild fra Norges Sykkel Forbund laget en quiz konkurranse, der deltagerne syklet rundt på sletta og svarte på spørmål. Premier ble delt ut.

broken image

Jeg sitter igjen med en kjempe god og glad følelse og stolt at vår første Parasykkeldag ble så vellykket. Været var til og med perfekt.

Tusen takk til LFS Vestfold som tok turen opp til Kongsberg, takk til Line Spiten med familie, takk til Ingvilds foreldre som stilte opp og fikset mat til oss alle. Takk til Petter og Sveinung som hjalp meg med Sykkel runden.

Takk til alle andre deltagere som kom innom. Stort takk til vår eminente Henning Larsen, fra Quality Care som kom med lånesykler i dag.

Sist, men ikke mins: Takk min flinke og fantastiske støttespiller, Ingvild fra Norges Cykleforbund, som hjalp meg med denne sykkel dagen. Uten deg, ingen Parasykkel dag.

Gleder meg allerede til neste år, for dette skal bli en tradisjon!

Med vennlig hilsen Merete (ambassadør i Buskerud)

broken image